UBYTOVÁNÍ
Trojanovice
v Beskydech

Malebné ubytování v krásném horském prostředí Beskyd stvořené pro rodinnou či individuální rekreaci s možností turistiky a cykloturistiky po okolních horách a kopcích.
 

Napsali o nás

Přidat recenzi

Jméno: Lucie Brzoskova       Počet hvězdiček:
Vloženo:  28.08.2020 13:03:30
Hodnocení:
Tato chalupa nemá chybu. Krásné, čisté ubytování, vše perfektně připraveno, vše vybaveno, příjemný majitel, krásné prostředí, nekonečné možnosti výletů. Byli jsme opravdu spokojeni!!!Děkujeme, určitě se ještě vrátíme!!!
 
Jméno: Váňová Markéta       Počet hvězdiček:
Vloženo:  24.08.2020 10:38:02
Hodnocení:
Pěkné komfortní ubytování , klidné prostředí s krásnou okolní přírodou. Restaurace na dosah. Příjemný majitel, který nám dovezl k snídani výborný frgále. Moc děkujeme , moc se nám líbilo.
 
Jméno: Kabíčková Jana       Počet hvězdiček:
Vloženo:  28.07.2020 22:25:34
Hodnocení:
Krásná moderní chata, parádní prostředí, super relax ve vířivce, velmi příjemní majitelé. Není co vytknout! Děkujeme za krásný týden!
 
Jméno: David Šlosar       Počet hvězdiček:
Vloženo:  10.08.2019 21:40:10
Hodnocení:
Užili jsme si nádhernou dovolenou pod krásnými vrcholky Beskydskych hor. Ubytování je v novém krásném domečku s modernim vybavením. Je útulně zařízený a příjemně se nám tam spalo. Krásná příroda na dosah. Paní majitelka Katka je velice milá příjemná a vstřícná, dobře se nám s Ní jednalo. Vyšla nam vstříc v různých ohledech. Rádi bychom sem v budoucnu ještě přijeli. Přejeme Vám i další spokojené hosty. S přátelským pozdravem David
 
Jméno: Jiří Pečánka       Počet hvězdiček:
Vloženo:  28.07.2019 09:19:49
Hodnocení:
Vzhledem k tomu, že máme s manželkou rádi pořádek, čistotu, klid a soukromí, splnil pobyt naše očekávání, byli jsme velmi spokojeni. Děkujeme
 
Jméno: Milan s rodinkou       Počet hvězdiček:
Vloženo:  20.07.2019 18:15:47
Hodnocení:
Pokojná dovolenka v krásnom prostredí. Chalupa splnila naše očakávania svojou vybavenosťou a čistotou. Príjemní a ochotní majitelia.
 
Jméno: Simona,Luki,Linda       Počet hvězdiček:
Vloženo:  18.07.2019 14:50:49
Hodnocení:
Ubytovanie a majitelia uplne super,vsade cistucko,neskutocny klud,fotografie zodpovedaju realite,krasne okolie,citili sme sa ako doma.Urcite odporucam vyuzit ako moznost kludnej a oddychovej dovolenky aj s detmi.
 
Jméno: Petra a Miroslav Vackovi       Počet hvězdiček:
Vloženo:  05.07.2019 18:34:48
Hodnocení:
Ubytování naprosto bezchybné, krásně zařízené. K dispozici je vše, co člověk potřebuje, navíc je umístěné v krásné a klidné lokalitě. Majitelé jsou velmi ochotní a vstřícní. Všem velmi doporučujeme :-)
 
Jméno: Tereza       Počet hvězdiček:
Vloženo:  29.06.2019 11:25:19
Hodnocení:
Krásné a čisté ubytování, dům je plně vybaven a nic nám nechybělo. Majitelka je velmi příjemná a byla s ní velmi dobrá komunikace, zrovna tak s panem majitelem, který byl k dispozici a v případě potřeby vše zajistil. Ubytování se nachází v malebném prostředí Beskyd, kdy v pěší dostupnosti jsou turistické trasy. Byli jsme moc spokojeni a pobyt můžeme vřele doporučit
 
Jméno: Jana Sloupová + 4 baby + 1 chlap (chudák)       Počet hvězdiček:
Vloženo:  26.06.2019 15:41:23
Hodnocení:
Byli jsme velmi spokojeni, krásně a vkusně zařízený dům, špičkově vybavená kuchyně a to okolí. Paní majitelka je velmi vstřícná a milá. Ani se nám nechtělo domů. Vřele doporučujeme.
 
Jméno: Petra Ledererová       Počet hvězdiček:
Vloženo:  11.10.2018 10:27:46
Hodnocení:
Domeček i pobyt na 500%. Skvělé ubytování, krásné prostředí k výletům a procházkám. Vše super. Moc příjemná a sympatická paní pronajímatelka. Prostě skvělé. Už se těším, že pobyt znovu zopakujeme. Doufám, že se i další nájemci budou k domečku chovat šetrně a v takové kvalitě vše vydrží co nejdéle. Za nás určitě 5 hvězdiček, víc dát nemůžu. :-)
 
Jméno: Petr       Počet hvězdiček:
Vloženo:  11.10.2018 08:39:43
Hodnocení:
byli jsme velmi spokojeni jak s ubytováním tak s přístupem a komunikací s majiteli. Vše proběhlo dle domluvy a nabízené ubytování bylo přesně na inzerované úrovni, možná snad ještě lepší. Přejeme mnoho dalších spokojených hostů.
 
Jméno: Zdeňka       Počet hvězdiček:
Vloženo:  10.10.2018 22:49:27
Hodnocení:
Velmi krásný domeček, luxusně zařízený. Všude čisto. Byla to krásná dovolená, vůbec se nám nechtělo dom. Paní majitelka je moc příjemná. Všem rozhodně doporučuji.
 
Jméno: Ivana Kosková       Počet hvězdiček:
Vloženo:  10.10.2018 18:14:24
Hodnocení:
Luxusně zařízený domeček se vším všudy. Krásná příroda a mnoho aktivit na využití. Velmi příjemná paní pronajímatelka. Můžeme jen vřele doporučit. Za nás 5 hvězdiček.